title

Recover-E® Webshop live!

goede gebruikte ICT voor school, werk én thuis!

Recover-E webshopVia onze webshop biedt de Stichting Recover-E tweedehands laptops aan van goede kwaliteit. Door mee te doen aan Recover-E bespaar je geld en draag je ook nog eens bij aan een goed milieu. Deze laptops komen oorspronkelijk van bedrijven. Stichting Recover-E kijkt ze allemaal na, zorgt dat alle data professioneel zijn verwijderd en maakt ze netjes schoon voor hergebruik door jou!

Tweedehands laptops? Niets mis mee!

Onze laptops komen van bedrijven die de nieuwste en snelste computers nodig hebben voor hun werk. Wil jij, bijvoorbeeld voor school, een goedkope, snelle en milieuvriendelijke laptop? Dan is een Recover-E® laptop iets voor jou. Onze laptops zijn een stuk goedkoper en je draagt ook nog eens bij aan hergebruik en recycling!

Jij bent gebruiker, geen koper

Nadat de laptop door jou is gebruikt, willen wij de laptop weer terug hebben, worden alle data professioneel verwijderd en wordt de laptop netjes gerecycled. Ook dat hoort bij een verantwoord gebruik van elektronica. Daarom leasen wij onze laptops aan jou en vragen wij een borg van 50 euro. Stichting Recover-E blijft eigenaar en jij wordt gebruiker voor tenminste 2 jaar. Lees meer over de Gebruiksvoorwaarden.

Wij garanderen een werkende laptop

Er zijn nog meer voordelen, want tijdens die periode van 2 jaar staan wij garant voor een werkende laptop. Dus als hij stuk gaat, krijg je binnen 2 werkdagen, nadat wij de kapotte laptop terug ontvangen hebben, een ander met vergelijkbare specificaties thuisgestuurd! En na 2 jaar mag je de laptop nog zo lang gebruiken als je wilt, alleen dan zonder onze garantie. Als je er na al die jaren klaar mee bent, stuur hem dan terug. Jij bent super verantwoordelijk bezig, en wij geven je borg terug!

Ons aanbod

Wij bieden goede gebruikte laptops, desktops en beeldschermen aan voor drie prijscategorieën (A, B en C) . Voor alle categorieën geldt het volgende:
  • Prijzen voor een 2-jarig gebruikscontract, inclusief garantie bij gebreken
  • Prijzen inclusief BTW, en inclusief transportkosten
  • Recover-E® biedt geen service op data back-up en/of software ondersteuning
  • Er komt per Product een borg bij van € 50,- voor laptop/desktop en € 25,- voor een beeldscherm
  • Na 2 jaar heb je de mogelijkheid om een nieuw gebruikscontract aan te gaan, voor een nieuw Product. Je mag je Product ook kosteloos langer gebruiken, maar de garantie en service bij gebreken vervalt
  • In alle gevallen wordt het product weer naar Recover-E® terug gestuurd, je krijgt de borg terug als wij het Product weer terug hebben ontvangen
  • De retourzending na je gebruiksperiode is gratis als je de originele transportverpakking van Recover-E® gebruikt